3+1 ok, amiért érdemes az Access Bars-t végzett facilitátortól tanulni

A napokban épp saját szórakoztatásomra keresgéltem az Access Bars-szal kapcsolatos témák között, amikre az emberek leggyakrabban rákeresnek az interneten. Kikerekedett a szemem, amikor megláttam a következőt: „Access Bars könyv letöltés”. Bevallom sohasem fordult meg a fejemben eddig, hogy megpróbáljam, de el tudom fogadni azokat is, akiknek viszont igen.

Sajnos rossz hírem van, ez nem így működik. Rengeteg nyilvános anyag elérhető, de a tanfolyamok anyagai nincsenek köztük, aminek nyomós oka van. Vannak dolgok, amiket nem lehet, de legalábbis nem érdemes képzett oktató segítsége nélkül tanulni.

figyelem_20369_b

1. Az Access Bars kezelés helyes elsajátítása

A kezelési pontok ugyan nem bonyolultak, könnyű elsajátítani őket, de az első kezeléseknél jól jön a felügyelet, a külső segítség, ha épp rosszul tartod a kezed, ha úgy érzed, hogy nem akar beindulni egy-egy bar pont, vagy ha pácienseden (esetleg rajtad) megnyilvánul a kezelésnek egy-egy természetes hatása. Ezek nélkül a gyakorlati információk nélkül úgy érezheted, hogy bedobtak téged az óceán közepébe, és neked úsznod kellene, de fogalmad sincs, hogy merre.

Képzeld csak el, ahogy Youtube videókból próbálsz megtanulni autót vezetni. Mit gondolsz, menne? Mennyi sikerélményed volna? Mennyire tennéd tönkre az autód (esetleg másokét is), mire úgy-ahogy megtanulnád? Megérné ezt az árat?

Ha egy, a kezelés oktatására jogosult szakembernél végzel, ő ott marad a hátad mögött, és bármikor bizalommal fordulhatsz hozzá további kérdésekkel, problémákkal, ha elakadtál, elbizonytalanodtál valamiben.

final-work.jpg

2. Sokkal több, mint egy kellemes fejmasszázs

Az Access Bars sokkal-sokkal több, mint csupán egy technika, egy kellemes masszázs, amikor a kezelő a fejed különböző pontjait fogja. Természetesen ez is része az egésznek, egy alapkő, az indítómotor, de ahogy az autó sem nyújtana tökéletes vezetési élményt, ha csupán a hajtómotorból állna, így az Access Bars is jelentősen többet adhat egy kellemes fejmasszázsnál.

3. Érzékelés kontra megértés

Az Bars tanulása közben vannak olyan témák, amik kifejtésre szorulnak, és a tanulócsoportokban hosszabb időt töltenek el ezek átbeszélésével, mivel a rendszerben használt alapfogalmak jelentése kisebb-nagyobb mértékben eltér attól az értelmezéstől, amit a mindennapi értelmezésben használunk.

A kurzusokon elég idő jut a kérdezésre, próbálgatásra, átértékelésre, a közös megbeszélésre, és arra is, ha blokkod van egy adott témában, akkor azt ott helyben fel is tudjuk oldani. Gyakori, hogy egy-egy dolgot inkább érzékelned kell, mintsem megértened, amit gyakorlatilag lehetetlen szavakkal érzékeltetni.

chat

+1: Extra juttatások, melyekhez csak regisztrált kezelők férhetnek hozzá

Végül, de nem utolsósorban: nem elhanyagolható tényező az Access Consciousness rendszer szemléletmódjának átadása sem, melyet önállóan, könyvből nem lehet megtanulni, ám annál többet adnak hozzá az életünkhöz. Lehetőség nyílik megismerni a Bars kezelésen kívül más területeket is, számos új eszközt próbálhatsz ki, játszhatsz velük.

A képzést követően pedig minden végzett Bars kezelő bekerül abba az információs rendszerbe, amiből a kurzus után is folyamatosan profitálhat. Megkapja az új információkat, tanfolyami értesítéseket, ajándék tisztításokat, sőt rendszeresen részt vehet 1-2 órás videó konferenciákon, akár ingyenesen is.

building-relationships-clipart_3600-2700.jpeg

Egy puzzle sem ad 100%-os élményt akkor, ha hiányoznak darabjai. A döntés a te kezedben van. Mit választanál? Ha azt választod, hogy nálam szeretnéd megtanulni, keress bátran!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s