Kedves Látogató,

Páhi-Papp Orsolya vagyok, Access Bars™ & Body™, és Energetikai Facelift kezelő és oktató, Reiki mester, OH-kártya instruktor, és végül, de közel sem utolsósorban Forever Living Products™ tanácsadó.

 

SolyaBelső motivációmat a néhány évvel ezelőtt felbukkanó komoly betegségek jelentették, melyekre a hagyományos orvoslás által nem sikerült megoldást találnom, így az alternatív gyógyászat különböző ágazatai felé fordultam. Azonnal beléjük szerettem, mert őszintén rácsodálkoztam hatékonyságukra.

Nem kellett hozzá sok idő, hogy állapotom rohamos javulásnak induljon, én pedig elhatároztam, hogy lehetővé teszem az emberek számára, hogy ők is megismerhessék saját magukat, és kezükbe vehessék a szabad választás lehetőségét.

Ez a hivatás már hosszú ideje része életemnek, és egyre nagyobb-nagyobb teret kér magának, aminek én személy szerint igazán örülök. Hivatás, mert ez számomra nem munka, inkább elbűvölő művészet. Belülről fakadó igény, hogy támogatást nyújtsak mindazoknak akik hozzám fordulnak problémájukkal.

Tevékenységem célja a tudatosság növelése olyan eszközökkel, melyek tartós pozitív változást eredményeznek az ember életében, energiájában, önmagához fűződő viszonyában, kapcsolataiban, pénzügyeiben, és az élet bármely más területén.

Hogyan érem el mindezt?

Évek folyamán kifejlesztett saját, máshol nem oktatott technikákkal, emellett az Access Consciousness™ nyújtotta lehetőségekkel dolgozom egyéni kezelések, online konzultációk formájában.

Az a személyes nézőpontom, hogy bár nagyon szívesen adok egyéni kezeléseket, de fontos, hogy a hozzám fordulók maguk is képessé váljanak életminőségük folyamatos javítására, így az általam használt Access Consciousness™ eszközök tanulhatók is nálam.

A kezelések lehetnek bármilyen hatékonyak – még a fizikai panaszok esetében is, a mai, káros anyagoktól túlterhelt világunkban elengedhetetlen, hogy szervezetünket magas minőségű étrend kiegészítőkkel támogassuk, segítsük az öngyógyító mechanizmusait, együttműködjünk a méreganyagok hatékony eltávolításában.

Vannak bizony olyan esetek, amikor testünk kimondottan kéri ezt.Éppen ezért a Forever Living Products™ elkötelezett híve vagyok, ahol tapasztalt orvosok szaktudását is igénybe véve nyújthatok támogatást mindazoknak, akiknek fontos, hogy egészségesen élhessenek.

Üdvözlettel:
Páhi Solya